Julie's Friends

Een vorm van "Sinterklaas spelen"

Klanten zijn het bloed van elke onderneming. Zonder klanten geen zaak en zonder NIEUWE klanten geen groei.


Julie's Beautysalon wil graag groeien, laat dat duidelijk zijn. De beste reclame is mond aan mondreclame van tevreden klanten. 


Speel Sinterklaas bij jouw vrienden en kennissen en wij spelen Sinterklaas voor Jou!


Als dank aan klanten die actief willen zijn in het voeren van mond aan mondreclame voor Julie en haar salon voorzien wij een concept waarmee zij het hele jaar door J-Friends tickets kunnen verdienen. Zo kunnen deze actieve klanten in Julie's Beautysalon gratis kortingsbonnen verkrijgen om uit te delen aan hun vrienden en kennissen. Met deze bon krijgen deze vrienden en/of kennissen een korting van 10 euro op hun eerste afspraak. Zo kunnen zij dus zelf de service van Julie's Beautysalon ontdekken en beoordelen.


Wanneer zo'n vriend ( in ) of kennis de gekregen waardebon daadwerkelijk verzilvert, dan ontvangt de klant die hem of haar de kortingsbon gegeven heeft standaard 5 J-Friends tickets. Dit heeft 2 voordelen:


  • Elk verzameld ticket, voorzien van een persoonlijk herkenningsnummer komt terecht in een tombola box. Uit deze box wordt ieder kwartaal minstens één ticket getrokken. Ben jij de eigenaar van het ticket, dan ontvang jij een productpakket + salonkorting met een totale waarde van 70 euro.


  • Elk verzameld ticket heeft een waarde van 3 eurocent. Deze waarde kan je sparen tot minimaal 5 euro of meer en vervolgens inzetten voor de aanschaf van producten uit onze LR-webshop of voor een behandeling in ons salon. Een andere optie is dat je de verzamelde waarde effectief krijgt uitbetaald volgens een bepaalde formule. Dit kan tot maximaal 100 euro per jaar. Info hierover in ons schoonheidssalon.

J-Friends tombola box


Al jouw verzamelde tickets die in de tombola box terecht komen leveren jou dus meteen 3 eurocent per stuk op. Daarnaast blijven ze in de tombola box zitten tot ze een keer daadwerkelijk getrokken worden. Ieder kwartaal, dus 4x per jaar doen wij een trekking die je live vanuit jouw luie zetel kunt volgen via een videocall.


Meer J-Friends tickets


Wanneer een persoon dankzij jou mond aan mondreclame een vaste klant wordt in Julie's Beautysalon, dan ontvang jij per 100 euro dat die klant aan behandelingen besteedt telkens opnieuw 5 J-Friends tickets met een werkelijke waarde van 3 eurocent per stuk die bovendien bij in de tombola box komen.


Zelf nog meer J-Friends tickets verdienen?


Naast het feit dat je dus J-Friends tickets kan verdienen met het maken van mond aan mondreclame voorzien we nog een paar bijkomende mogelijkheden:


Jezelf registeren in onze LR-webshop als klant via de website www.julies-beautysalon.be levert jou maar liefst 15 extra J-Friends tickets op.


Producten aankopen via de webshop = 10 extra tickets per aankoopschijf van 50 euro.